Point eller ikke at point?

Realkreditlån kan have mange udtryk, som bestemmes baseret på klienter personlige økonomiske situation. Men skal du betale punkter ud over renten eller ej?
Point er en enkelt betaling, der er betalt på procentdelen af lånebeløbet. For eksempel, lad os sige, du tage et lån for en total på $200.000 og du skal betale 3 point. Du skal betale en total på $6.000 i punkter til en långiver. Långiver er den person, der leverer penge, så du kan købe hus i betragtning. Din samlede rente kan være lavere, men for at betale disse én gang op front gebyrer.
Kan du overveje at tage en lidt højere rente, der vil ende op mindre end disse én gang gebyrer. Ofte, anses punkter for ekstra bonusser til mægleren. Punkter anses normalt ekstra indtægt på en aftale. Du kan få en lavere rente ved at betale disse en tid gebyrer, men det kan ikke være den bedste løsning.
Du skal acceptere betingelserne, der passer bedst til din situation. Prøv at få de lavere rente uden punkterne. Nævne din positive egenskaber som en låntager og se, hvis de ikke vil glemme punkterne. Normalt, hvis du har ordentlig kredit, og nogle penge på havde, kan du virkelig forhandle.
Hvis du har dårlig kredit eller nogle problemer med indkomst til gældskvoten, så du kan have til at betale de punkter, som långiveren kræver. Din forhandlingsbeføjelser vil helt sikkert falde hvis dit kredit ikke er op til par.
I enhver situation, prøv ikke at betale point! De er normalt accepteret som udvekslinger til en lavere rente. Dog kan du ikke betale mindre, end hvis du har en lidt højere rente.
Point for et beløb af 1 eller 2, kan være det værd, fordi den samlede betaling af den ene gang gebyr kan betales mindre end det samlede beløb i interesse over den rentesats, der er lavet.
Hvis præsenteret med pant vilkår, der ikke er tilfredsstillende for dig, arbejde på forhandlinger om nye betingelser. Slette point og ekstra gebyrer, og bede om et tilbud der passer i din økonomiske situation.
Der er mange valg når det kommer til realkreditlån. Uanset om du bruger en justerbare sats pant eller fastforrentede realkreditlån, Sørg for at forstå alle udtryk, som du kan acceptere. Hvis långiver ikke er villige til at give dig en detaljeret rapport om realkreditlån, derefter bede om at se præcis, hvor pengene går. Ikke nogensinde underskrive papirer uden repræsentation eller gennemgå den før afsluttende så du ved præcis, hvad det er, at du opstilling.
Punkter er generelt negative aspekter af et realkreditlån, så ikke betale dem hvis du kan forhandle vilkår uden point i din favør.