Sådan ansøger du om et personligt lån

Personlige lån er en fantastisk måde at konsolidere højt forrentede lån, styre gæld og foretage store indkøb. Personlige lån har lavere renter end kreditkort og bruges til at konsolidere flere højt forrentede kreditkort gæld. For at styre din gæld, kan du overveje at ansøge om et personligt lån. Her er nogle tip, der kan hjælpe dig i gang:

Banker, kreditforeninger og andre långivere, der specialiserer sig i business-to-business transaktioner er ikke i stand til at tilbyde personlige lån. Først skal du se på bankerne og kreditforeningerne. Disse typer lån tilbydes ofte af de største finansielle institutioner. Personlige lån kan ansøges om mange steder, herunder banker og kreditforeninger. Disse tjenester tilbydes af mange långivere, men de kan ikke være tilgængelige i dit lokalområde. Du kan blive tilbudt et lån af Small Business Administration eller det amerikanske militær.

Finansielle institutioner, der er på udkig efter usikrede lån til ejere af små virksomheder kan bruge Small Business Administration som en stor ressource. Denne låneansøgning er let og kræver ikke sikkerhedsstillelse eller kredit kontrol. Online, kan du sammenligne ÅOP satser fra mange långivere. Mange hjemmesider giver oplysninger om de enkelte långivere.

Du kan også ansøge om personlige lån med lokale långivere, hvis du foretrækker det. Du har mange muligheder. Der er også mange online långivere, som du kan vælge imellem. Mange banker har ikke engang lokale filialer. Der er mange lokale banker og kreditforeninger, der ikke accepterer kreditkort, hvis du bor i nærheden af en.

Din søgen efter traditionelle banker til at godkende dig for usikrede personlige lån kan være vanskeligere. For at blive godkendt skal du muligvis gennemføre en detaljeret gennemgang af din økonomiske situation. Dette omfatter bestemmelse af, hvor meget du tjener, og hvad du agter at gøre med pengene. For at bevise din beskæftigelse og indkomst skal du også bruge kopier af dine selvangivelser, afdrag på realkreditlån og anden dokumentation. Det kan tage nogen tid for bankerne at kræve ansøgere med en stærk kredit historie.

Online långivere er også tilgængelige for lån. Du kan ansøge online for at låne penge, med nogle tilbyder store incitamenter. Disse websteder tilbyder ofte forskellige incitamenter, herunder reducerede ÅOP’er, cash back, belønningspoint og cash back. Disse websteder giver dig ofte mulighed for at ansøge online om lån af forskellige beløb uden at forpligte dig. Vær opmærksom på, at disse websteder ofte opkræver gebyrer. Sammenlign deres vilkår og tilbud, før du træffer en beslutning.