Sensationsprægede købere fra anmeldelser & Guides

En af at eBay erfaringer i de seneste år er dette indhold er konge. For at være ærlig, indtil for nylig endda eBay indrømmede selv, at webstedet manglede indhold. Med andre ord, har webstedet ikke meget i vejen for nyttige oplysninger; Det var udelukkende et sted at købe produkter eller tjenester.

Nogle af de seneste udviklinger til at tilskynde brugerleveret indhold var: eBay Wiki, eBay anmeldelser og vejledninger og eBay Blogs. Af Ebay’s egen optagelse er formålet med disse afsnit at opbygge værdifulde indhold, der tilskynder brugerne til at komme tilbage til site oftere, samt at påvirke søgemaskinerne på en positiv måde at øge synligheden af det overordnede websted.

Disse funktioner har været stort set ignoreret af de fleste eBay brugere, men de udgør en stærk mulighed for tændt sælger (som er dig). Hvordan så? Til gengæld for at levere indhold til disse dele af sitet, lover eBay en nice payback. Det er en ‘du ridse min ryg og jeg vil ridse din’ form for arrangement.

Den mulighed, som findes i eBay anmeldelser og vejledninger er stor, fordi det er en fleksibel og åben format.

Ebay’s egen definition, anmeldelser og vejledninger (som er faktisk uafhængige dele af webstedet i deres egen ret) var forudsat som en måde for brugere at forskning egnede produkter og drage fordel af visdommen af eBay medlemmer, der har erfaring med en bestemt produktkategori, som en sælger eller en bruger. ‘Anmeldelser’ indeholder kommentarer og ratings om alle former for almindeligt solgte varer på eBay.

Bemærk at eBay begrænser anmeldelser til bestemte typer af produkter, som de liste. «Guides» er korte artikler eller rapporter, der indeholder oplysninger og meninger om næsten ethvert emne, du kan tænke på.

Der er to vigtige måder at drage fordel af disse sektioner af eBay:

1. anvendelse den gratis information som en ressource, forskning for at skabe din egen informationsprodukter.

2. skrive informative og nyttige oplysninger om den niche, du sælger i, og derefter fremme dine egne produkter.

Det første punkt bør være en selvfølge. Anmeldelser og vejledninger er en hastigt voksende oplysninger ressource, der er til rådighed gratis, så det er et fantastisk værktøj for forskning, når du opretter oplysninger baseret produkter.

Det andet område er lidt mere kompleks, men skal ikke sættes ned, fordi det repræsenterer en fremragende måde at skabe interesse i din eBay oversigter, gratis. Her er nogle af de måder, du kan bruge anmeldelser og vejledninger:

1. har en ven eller relative post en objektiv gennemgang af dit produkt. Sørg for, at det er realistisk og troværdig, og sørg for at medtage oplysninger om hvad gør dit produkt bedre end konkurrenterne.

2. Skriv en Top 10 hudplejeprodukter anmeldelse til din branche (gæt, som er No.1?)

3. skrive en «hvidbog» rapport om et produkt, du sælger.

4. skrive en guide, der forklarer, hvordan du bruger dit produkt.

5. skrive en guide, der forklarer usædvanlige bruger til dit produkt.

6. skrive en guide, der forklarer faldgruberne at holde øje med i leje en tjeneste, du tilbyder.

7. skrive en guide, der giver tips og råd inden for nogle aspekter af den niche, du sælger i.

8. skrive en guide, der forklarer, hvordan at erstatte eller reparere en vare.

Være så kreative som du ønsker, og husk, at du kan omfatte billeder, fotos, illustrationer, grundlæggende formatering og eBay links til specifikke produkter eller eBay søgninger. Hvis du bruger nogen form for foto eller tegning, Sørg for det nøje vedrører indholdet, og at det øger snarere end forringer teksten (det er en almindelig fejl).

Også, forbereder din skriftligt, Spørg dig selv hvad folk ville være mest interesseret i at læse om. Efter alt, ønsker du at tiltrække så mange læsere som muligt. Som med enhver copywriting, er overskriften (og titlen), du vælger det vigtigste at overveje ved udarbejdelsen læsere i.

Naturligvis ikke stoppe efter at producere din første one, har til formål at producere en konstant strøm af anmeldelser og vejledninger til at øge din tilstedeværelse og indflydelse på eBay (og søgemaskiner, der elsker denne type solid indhold). Sætte et mål at producere mindst én anmeldelse og én guide hver uge. Hvis du kan gøre mere, endnu bedre.

Begge anmeldelser og vejledninger kan stemmes af læsere, så sørg for du holde øje med det, som du ønsker at opretholde et gunstigt indtryk.

Læs og re læse følgende oplysninger, så du fuldt ud at forstå den. De to vigtigste aspekter af at skrive en eBay Guide er links og tags. Links er klikbare tekst, der vil omdirigere brugeren automatisk til en anden side på eBay. Der findes to typer af links til dig – links til specifikke produktsider, og links til eBay søger. Jeg anbefaler, at du bruger sidstnævnte fordi produktsider ændres fra tid til anden søgninger vil altid være gyldig.

Når du opretter en guide, vil eBay hjælpe dig med at oprette et søgelink ved at spørge dig om at indtaste relevante ord til at søge efter. Det er meget nemmere at gøre end det lyder.

For eksempel, hvis du er i en niche sælger guitar tilbehør, ville du inkluderer ord som guitar pedal, guitar stativ, guitarforstærker, guitar strings og så videre. At identificere de mest passende ord og sætninger (tags), så spørg dig selv, “hvis jeg skulle søge efter denne form for artikel, hvad søgeord vil jeg komme ind?” Nu, dette er den kloge del. Hvis du giver det nogle tanker, er det muligt at oprette et søgeudtryk, der er så specifik, at den kun bringer op dine elementer på resultatsiden!

For eksempel, går tilbage til eksemplet med sælger guitar tilbehør, hvis din Butiksnavn var ‘ABC Guitar Tilbehør’ og din programoversigter havde ordet ‘ABC’ i dem, dine søgetermer ville være ABC guitar pedal, ABC Guitarstativ, ABC guitarforstærker og så videre. Igen, målet er at skabe søgeudtryk, der er så specifikke, at dine fortegnelser er de eneste, der matcher, så de er dem, der vises.

Dette er et meget kraftfuldt værktøj, fordi du er nu i stand til at påvirke læserne af hjælpelinjerne til at besøge dine fortegnelser, og jeres alene. Da du har bare givet dem nyttige oplysninger i din guide, det giver mening, at du er begyndt at opbygge en rapport med dem, og de er langt mere tilbøjelige til at købe fra dig end en anden sælger som et resultat. Det er den enkle menneskelige natur på arbejdspladsen.

Tags

Det andet element af en eBay vejledning at give opmærksomhed til er tags.

Ordet ‘tags’ er simpelthen ‘eBay tale’ for søgeord. Nøgleord er ord eller sætninger, at eBay beder dig skrive når du opretter din guide til at hjælpe andre med at finde vejledningen i fremtiden. Det er de søgeord, vil forårsage din guide findes, så du kan se, hvor vigtige de er.

Som et eksempel, hvis din guide var «Tips til at planlægge den perfekte Hawaii ferie», vil dine søgeord sandsynligvis omfatte:

Hawaiivacation

Maui

Ohau

Kaui

Der er en balance der skal havde i hvordan specifikke dine søgeord er fordi du får kun lov til at indsende et maksimum på fire. For eksempel, hvis du har brugt søgeord udtryk ‘Hawaii surfing ferie’ du ville gå glip af en masse andre mere generelle søgninger.

Endelig, som du måske forestiller dig, det er nemt at bruge timer i disse områder af webstedet, så vær omhyggelig med ikke at falde i fælden. Bruge disse funktioner som redskaber til at øge deres tilstedeværelse på eBay, men ikke forsumpe med dem.