Hvad er bredbåndsinternet, og hvordan kan det gavne dig?

Hvis du spekulerer på, hvad bredbåndsinternet er, og hvordan det kan gavne dig, du er ikke alene. Dette er et meget vigtigt spørgsmål, som mange mennesker stiller lige nu. Det kan være et meget forvirrende emne, men når du først har forstået, hvad det er, og hvordan det kan hjælpe dig, du vil føle dig meget bedre med fremtiden.

Hurtigere hastigheder

Bredbåndsinternet er en højhastighedsinternetforbindelse, der kan overføre enorme mængder data. Det er hurtigere end opkald og giver dig mulighed for at få forbindelse til internettet når som helst og hvor som helst du vil.

Bredbåndstjenester tilbydes af telekommunikationsselskaber, som undertiden leverer fiberbredbånd på begrænsede steder. Denne teknologi fungerer ved at transmittere data som lysimpulser gennem fiberoptiske kabler. Hastigheden afhænger af en række faktorer, herunder fiberens længde, den afstand, den bevæger sig fra din computer, og konfigurationen af din tjeneste.

FCC definerer bredbånd som en højhastighedsinternetforbindelse, der har en downloadhastighed på mindst 25 Mbps og en uploadhastighed på mindst 3 Mbps. Denne definition opdateres fra tid til anden som reaktion på skiftende teknologi.

For de fleste husstande er den bedste mulighed en 100-200 Mbps bredbåndsinternettjeneste. Dette er det ideelle sortiment til streaming af videoer og webbrowsing. Hvis du vil spille online multiplayer-spil eller bruge smarte hjemmeenheder, imidlertid, du har sandsynligvis brug for lidt mere.

Offentlige enheders interoperabilitet

Mange offentlige enheder har problemer med interoperabilitet af deres bredbåndsinternet og radioudstyr. Dette kan være særligt problematisk under større begivenheder. Manglende kommunikation kan hindre redningsoperationer og anden beredskabsindsats.

Den amerikanske regering gør en samordnet indsats for at løse dette problem. Det fokuserer på programmer, der hjælper agenturer med at arbejde sammen. En løsning er at fastsætte minimumsstandarder for interoperabilitet. En anden mulighed er at fjerne lovlige voldgrave, der kan forhindre innovative interoperatører i at komme ind på markedet.

Internettet bygger på interoperabilitet. Hvis to systemer ikke kan kommunikere, er der ingen måde at dele information på. For at opnå interoperabilitet skal brugerne nå til enighed. Dette er dog ikke en let opgave.

Der er mange faktorer at overveje. Udover det tekniske er den menneskelige faktor også vigtig. For eksempel, når du vælger en nødhændelseskommandopost, fællesnævner bør overvejes.

En anden faktor at overveje er mængden af båndbredde, der kræves. Nye applikationer, sensorer og enheder kræver mere båndbredde.

Hindringer for vedtagelse

Når det kommer til bredbåndsinternet, USA er langt bag mange udviklede lande. Blandt de faktorer, der påvirker vores vedtagelse, er omkostninger, digital læsefærdighed, og kulturel accept.

Omkostningerne ved at levere tjenesten kan være høje. Dette kan påvirke husstande med lavere indkomster. I lavindkomstsamfund, kvaliteten af tjenesten er også en afgørende faktor i adoptionsrater.

Digital læsefærdighed er en af de største barrierer for vedtagelse af telesundhed. Der er stadig huller i internetadgang for seniorer, børn, og mennesker, der bor i landdistrikterne. Mennesker uden bredbånd har ikke adgang til uddannelsesmæssige, medicinske og forretningsmæssige ressourcer.

Bredbåndsinternet giver borgerne værktøjerne til at se tv-shows, komplet hjemmearbejde, og drive virksomheder. Som resultat, Internettet påvirker næsten alle aspekter af det moderne North Carolina-liv. uheldigvis, mange husholdninger i North Carolina har ikke en bredbåndsforbindelse til hjemmet. Imidlertid, mere end to tredjedele af amerikanerne har bredbåndsinternetadgang.

Lavindkomstbeboers bredbåndsinternetoptagelsesrater varierer afhængigt af deres placering. Mens landdistrikterne har lave bredbåndsinternetadoptionsrater, bykvarterer har tendens til at have høje abonnementspriser.